Use What You Have crafts #2

I’m still keeping my promise to work with materials already at hand. Yarn left behind by migrating owners or passed on to me by a previous owner who apparently ran out of time or inspiration to make something with it….and all the leftovers from my own previous projects….

I am still surprised by all that I find lying around, and by the surprising patterns and colour-combinations they make me make….

This is the start of a sweet little babyblanket. 100% cotton, and with a pretty retro look & feel. I love it already……

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*********

Ik houd me nog steeds aan het plan om alleen te werken met materialen die ik al in huis heb. Garen  dat ik kreeg van migrerende eigenaren, of van eigenaren die het aan tijd of inspiratie ontbrak om er nog iets van te maken…. garen dat overbleef na mijn eerdere projecten….

Het verbaast me nog steeds hoeveel ik tegenkom, en wat voor patronen en kleurencombinaties ik er mee kan maken….

Dit is het begin van een babydekentje. 100% katoen, lekker retro en heel geschikt voor in de maxi cosi of kinderwagen. ik ben er zelf een beetje verliefd op……

**********

One thought on “Use What You Have crafts #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s